Vi är så tillgängliga hela tiden att vi inte hinner sakna varandra. Igår var jag på standup med Chris Rock!

Igår bar det iväg till Göteborg för att kolla på standup med Chris Rock. Jag, min man, hans syster och en vän till henne satte oss i bilen för att ha en rolig kväll. Att umgås med Jeanette (Jockes syster) är en fröjd i sig. Hon är så underbar och gör mig så glad. Vi skrattar och vi har djupa samtal om livet.

Vi var hungriga när vi kom upp till storstaden och vi hamnade på O´learys. Det blev en god Oumphburgare till mig. Det är underbart att komma till storstan och få flera alternativ på menyn på restauranger. Jag är van vid ett alternativ… Nice!

Väl framme på showen fick vi låsa in våra mobiler i små väskor och så var det under hela kvällen. Det blev en riktig tankeställare till hur mycket man faktiskt använder sin mobil. Vi kunde inte kolla vad klockan var eller googla något vi pratade om. Jag vet, i-landsproblem men de blev mycket tydliga….

När Chris Rock klev upp på scen blev det ett riktigt lyft och energin höjdes! Han var störtskön och rolig samtidigt som han berörde mig av sitt privata liv. Han berättade att han hade skilt sig från sin fru som han hade delat 20 år med. Han delade med sig av sina misstag och gjorde det superroligt samtidigt som det var sårbart.

Det som fick mig att verkligen tänka till är vår telefonanvändning och att vi hela tiden vet vad alla gör. Som han berättade att när hans föräldrar var unga och gifta lämnade hans pappa huset sju på morgonen och kom inte hem förrän på kvällen. De hade ingen kontakt under dagen. Vad som helst hade kunnat hända men så var det på den tiden. Det är inte särskilt länge sedan heller… De pratade på kvällen om vad som hade hänt under dagen. Idag har vi ständig kontakt med allt och alla. Vi har full koll på varandra. När man inte svarar direkt så tror man att det hänt något.

Han pratade om sin frånskilda fru. Bitterhet, sorg och tilltro inför framtiden i en härlig mix. Jag kände en sån tacksamhet för min man som jag träffade för 24 år sedan. Vi kan prata till långt in på småtimmarna fortfarande. Vi kan tillbringa kvällar med att prata musik och lyssna på olika låtar. Det pirrar fortfarande i magen på mig när jag ser honom. Vi har haft många svårigheter och tagit oss genom dem. Jag kan komma på mig med att le sådär fånigt när han går förbi mig. Vi skrattar åt roliga filmer tillsammans. Vi är oense om massa olika saker. Vi har ett aktivt och fantastiskt sexliv. Vi är öppna med varandra.

Ha en magisk lördagskväll!

LevAnde kramar

Christine

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *