Har du inte rätt nyckel kan du inte heller öppna dörren. Hur tar man sig loss från negativa tankar som spelar på repeat i huvudet?

Ingen är på topp i alla lägen. Även de personer du ser som framgångsrika har dagar av tvivel på sig själv. Det är inget konstigt och behöver inte vara fel om man vet varför känslorna tar över och hur man ska ta sig ur det. Ibland behöver man falla för att lära sig något. Det kan finnas något magiskt frö där i leran som vill upptäckas. Var uppmärksam på alla nycklar som kommer din väg. De leder dig vidare till nästa dörr. Har du inte rätt nyckel kan du inte heller öppna dörren.

Hur tystar man rösten i sitt huvud som ständigt trycker ner dig i negativa tankar om dig själv?

 

Såhär tänker jag… Tankar vill höras. De vill erkännas och komma upp till ytan. Det betyder inte att du ger dem makt. Det betyder att du ger dem utrymme att höras. När du kan ge dem utrymme att erkännas kan du också börja att förändra dem. Ju mer du försöker trycka undan negativa tankar ju större växer de sig inom dig och du vågar inte möta dem. Monstret blir större och svårare att besegra. Har jag rätt? Så börja med att erkänna dem och sen är det dags att skapa vapen att bekämpa dem.

Vill du ha mig vid din sida att heja på så har jag plats för en, endast en ny coachklient. Är den platsen din?

LevAnde kramar

Christine

– Kreativitetscoach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *