Gjorde ett loppisfynd och rensade bland mina böcker! Yey!!

Inte är jag känd för att vara ute i god tid men idag hände det…. Jag vet inte om jag någonsin stått och väntat på att en butik ska öppna. Jag kände mig malplacerad men skrattade gott med min dotter och mina föräldrar. 😀 Jag älskar att bara sitta ner och titta på folk. Höra vad de pratar om. Se deras kroppsspråk.

Varje morgon pussar min man mig innan han kör till jobbet klockan sju och önskar mig en underbar dag. Idag hade jag lite svårt att somna om…. Kände sån tacksamhet över att ha en man som honom vid min sida. Han ger mig så mycket. Peppar mig, driver med mig, får mig att skratta varje dag, hånglar med mig varje dag, tror på mig, har djupa samtal med mig, lyssnar på mig…. Ja, listan är lååång…

Jag somnade om, vaknade 9.40. Klockan tio skulle vi köra. Jag blev klar i tid. På med kläder och lite mascara på ögonfransarna. Det tar inte så lång stund. Bilen körde mot Helsingborg. Jag älskar loppis! Att känna energin från var grejerna kommer ifrån. Superkul! Lyssna på vad folk pratar om. Umgås med min dotter och mina föräldrar. Ja, jag njöt för fullt…

Idag fyndade jag en supervacker blus från desigual för 49 kronor. Hur coolt är inte det! Med fåglar och allt! Passar mig perfekt!

Det blev tomatsoppa till middag med vitlöksbröd. Mycket gott!!

Ikväll har jag rensat bland böcker. Gjort mig av med dem som inte ger mig energi. Fyndat nya på loppis. Vilken bok har gett dig mest avtryck? Vilken bok vill du att alla ska läsa? Vad hände i dig när du läste den? Vilken förändring skapades i ditt liv?
Ja, jag är supernyfiken och sitter på nålar och väntar på ditt svar!!

 

Jag hann till och med vila med Tindra efter middagen….. <3

 

LevAnde kramar

Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *