När du förväntar dig något kommer det att förverkligas oavsett om du vill det eller inte.

Tankens kraft är stor. Det du tänker på kommer att komma till dig oavsett om du vill ha det eller inte.

Det är dags att sluta fokusera på det du inte vill ha. Det leder bara till att du stannar kvar i oro och rädsla. Varje tanke du har, skickar ut en vibration och till svar kommer något som vibrerar i samma frekvens. Din uppmärksamhet behöver riktas mot det du vill ha mer av, inte det du saknar. Vi människor är så vana att tänka på saker som vi inte mår bra av. Håller du inte med? Så många negativa tankar och mönster vi bär med oss om oss själva. Någonstans i livet klamrade de sig fast i oss. När vi är små finns bara nyfikenhet på livet. Kommer du ihåg? Blunda och ta dig tillbaka till den där barnsliga nyfikenheten.

Universum förstår inte ordet inte (precis som barn inte gör). Dvs vill du träffa din drömpartner ska du inte tänka att du inte vill vara ensam längre. Vill du ha rikedom ska du inte tänka på brist på pengar. Det blir kortslutning i ditt huvud och i universum. Ju mer du tänker samma tanke desto kraftfullare växer den sig. Därför vill du ändra fokus på dina tankar.

 

Vi vill alla nå tillståndet av rent välbefinnande. Ett känslotillstånd där vi känner oss bra. Jag kan inte förklara ordet utan det behöver var och en känna själv. Hur vet man att man är på rätt väg? Det känner du. Är det länge sen som du tillät dig att känna så vill jag att du börjar idag. Få kontakt med ditt inre.

Sätt dig eller lägg dig bekvämt. Ta några djupa andetag. Notera din andning. Hur är den? Kan du ta djupa andetag? Hur känns din stortå? Vilken sinnesstämning har du just nu? Inte igår eller för en vecka sedan. Nu. Här och nu. Andas och låt tankarna sväva fritt. Låt dem inte stanna kvar. Var tacksam för att de kom och släpp sedan de vidare i universum.

Det är magiskt när du släpper fram dina känslor och låter dem ta plats i ditt liv. Ditt liv blir kreativare och synkronicitet börjar att uppstå i ditt liv. Saker ramlar in i ditt liv som du behöver och vill ha. Yey!

Min senaste tavla kallar jag “Källan”. Jag kan sitta länge och studera den. Nya saker uppenbarar sig varje gång och jag känner välbefinnande och lugn i kroppen när jag tittar på den.

LevAnde kramar

Christine

-Kreativitetscoach

 

3 thoughts on “När du förväntar dig något kommer det att förverkligas oavsett om du vill det eller inte.

    1. Tusen tack vad fint sagt av dig! Jag blir så glad <3
      Tavlan är en omarbetning av den du ville köpa. Jag hoppas att du gillar den ändå! Kram till dig från mig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *