Skapa de rätta förutsättningarna för ett lyckligt liv! En övning att skala lager för att komma närmre din kärna.

Livet handlar om att hantera saker som händer. Vi möter mängder av intryck varje dag. Händelser, människor och omständigheter kommer in i våra liv för att visa oss något vi behöver komma ihåg om oss själva. Vi har alla svaren inombords. Någon gång i livet slutade vi lyssna. What a shame…. <3 När vi tillåter oss att lägga märke till vibrationerna (som vi gör på olika sätt beroende på hur lätt/ svårt vi tycker att det är just nu) kan också nya nycklar om oss själva göra sig synliga. Lägg inte ansvaret på någon annan. Du ansvarar för ditt liv. Du ansvarar för hur du reagerar. Ditt val.

”Hur kan hon göra så här mot mig?”. Det enkla svaret är ”Därför att du tillåter det.”

 

Att skapa de rätta förutsättningarna för ditt liv kräver de rätta ingredienserna. Jag har massor med färgtuber i min skrivbordslåda men det innebär inte att alla ska ingå i tavlan jag håller på att skapa just nu. Det gör mig inget att de ligger där för jag vet att de inte påverkar slutresultatet av min målning. Jag använder bara de färger som känns rätt.

Igår stannade jag uppe sent (som vanligt… 😉 ) Jag älskar tystnaden. Kände mig lite ledsen efter något som hade hänt tidigare på dagen. Resultatet blev en målning. Vad ser du? Detta är en av de målningar jag gjort som går att vända och nya känslor uppenbarar sig…. Kommentera gärna <3

 

 

Vad vill du ha mer av i ditt liv?

Skriv ner allt du kommer på.

Fråga dig sedan varför du vill ha det.

Fortsätt att fråga dig varför tills du kommer till kärnan. Det kan ta lång eller kort tid.

Var ärlig när du svarar. Du har ingen vinst i att inte tala sanning mot dig själv.

Vill du ha min hjälp med denna övningen. Boka en tid med mig.

 

LevAnde kramar

Christine

-Kreativitetscoach

 

2 thoughts on “Skapa de rätta förutsättningarna för ett lyckligt liv! En övning att skala lager för att komma närmre din kärna.

  1. Hej Christine! Blir så otroligt glad av din tavla, älskar verkligen dina färger du har valt. Jag tolkar den som en ungdomens källa, vatten längst fram och ett vattenfall bakom. Runt om så är det färgsprakande skog. Ett underbart ställe att jorda sig på och hitta sig själv. 🙂 Jag får bara positiva känslor när jag tittar på den. Helt hundra på att källan har vatten som rensar själen 🙂 Ljus och kärlek till dig! //Marlén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *