Håll inte dina drömmar fängslade. De behöver frihet att förändras.

0

Drömmar behöver sin frihet. Att försöka hålla dem fångna i sin ursprungsform kan skapa ett tvång. En dröm ska aldrig kännas något annat än en källa till glädje. Att hålla fast vid en dröm fast du egentligen inte längre vill förverkliga den är som att dra i handbromsen samtidigt som du trycker foten på gaspedalen. Kanske du når den men det krävs så otroligt mycket energi för att komma dit. När du väl är där känner du ingen glädje. Sträva inte mot något du inte vill ha. Gör det inte.

Är drömmen din eller förväntas du drömma att vilja ha den?

Det är helt ok att inte vilja ha familj, hus  och en Volvo. Det är inte för alla. Inga drömmar är fel. Alla drömmar ser olika ut. Låt inte drömmen bli ett tvång att uppfylla. Det är så lätt att glömma bort när drömmen försvann och övergick i något annat…. Tillåt det nya att ta plats i ditt liv. Ny energi. Glädje. Kärlek.

När du släpper taget om en dröm som inte längre känns rätt infinner sig en känsla av befrielse. Du behöver inte längre oroa dig över att den inte blir uppfylld. Du slipper tvånget som gör att passionen försvinner. Känner du inte passion så vet du att det inte är din dröm.

Vill du ta reda på vilka drömmar du har? Kontakta mig! Jag älskar att blåsa liv i dina drömmar så att du äntligen kan känna dig fri. Släpp din vilda kvinna fri!

Mitt senaste alster som min pappa fick på Farsdag. Vad ser du?

 

Levande kramar

Christine

-Kreativitetscoach

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke