Jag ska göra det gömda stort! Vill du köpa en tavla av mig?

Jag har nyss avslutat ett fantastiskt galaxymöte. Det var magiskt med många insikter! Som vanligt när jag får coaching av Birgitta så sitter den första aha-upplevelsen efter tio minuter! Magiskt! Sen följs de av flera stycken och jag är fylld av ny härlig spindelenergi! Yey!! Alla behöver en coach!

Vi pratade om spindeln och var vi är i den just nu. Jag fick en helt ny mening med en intention jag har och den blev så mycket klarare. När drivkraften har en intention att utgå ifrån händer det grejer! Du kämpar inte utan flödet och synkroniciteten bara kommer som en naturlig del.

I tisdags kom jag till insikten om att släppa taget om några av mina tavlor. Jag älskar de själv och kan sitta länge och betrakta dem. Jag hittar nya saker hela tiden. Vänder och hittar ännu mer. Jag behöver släppa taget. Ikväll under galaxymötet kom vi fram till att för att jag ska ta första steget att låta mina tavlor glädja andra så behöver jag först ta reda på vad man är villig att betala för en tavla.

Vad skulle du vara villig att betala för en canvastavla som jag har målat?

De flesta har måttet 70x90cm.

Har jag kul? Oh ja!! Det är så svårt att sätta värde på något som är kul! Jag visar några exempel.

Kommenterar du har du chans att vinna ett print av en tavla (värde 399kr)! Du får själv välja vilken! Yey!

 

 

 

Christine

-Kreativitetscoach och konstnär

 

5 thoughts on “Jag ska göra det gömda stort! Vill du köpa en tavla av mig?

 1. Yey!
  Du är modig. Det är bra!
  Och tusen kronor är ett bra pris. För det får man en magisk tavla och många timmar av nya upptäckter.
  Keep going girl!!! Love you!

 2. Jättefina tavlor med många härliga detaljer och färger. Jag älskar färg, det var länge sen jag målade nu. Har gjort teckningar med oljepastell i stället.
  Det är stora tavlor och jag skulle kunna tänka mig att betala 1200kr. Men som du säger det är svårt att sätta pris på det man tycker är roligt. Själv fotograferar jag mycket och gör fototavlor på canvas eller plexiglas. Vi kanske ska byta tavla med varandra.
  Massor av kärlek och kramar till dig
  /Birgit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *