Låt egot ta emot upplevelser från din själ! Det stärker deras band och skapar en tydlig riktning i ditt liv.

Jag har bestämt mig för att gräva djupare i mitt inre. Det finns nycklar där som jag är redo att hitta rätt dörr till. Jag ser stora möjligheter och behöver följa min inre röst ännu mer. Det är så spännande och jag är förväntansfull! Känner mig lika sprudlande nyfiken som ett litet barn. Jag älskar den känslan!

Alltid när man börjar på något nytt är det viktigt att gå in i det med ett öppet sinne och ha en barnslig nyfikenhet. Att ta till sig ny information utan någon värdering. Det som händer då är att man inte upplever hot eller blockeringar på vad som kommer till en. Man har tillit till processen.

Sunt förnuft och en liten dos av skepsis behövs för att låta intuitionen flöda utan att missförstå informationen. Steg nummer ett handlar om att skaffa sig ett klart objektiv. Utsikten spelar ingen roll om glasögonen är smutsiga. Det kvittar hur magisk den än är om den inte är synbar.

När egot får tillgång till själens information växer de sig starka tillsammans och sätter riktning i livet. När egot inte har kontakt med själen blir den bara uppblåst och riktningslös. Samma gäller för själen, utan egots drivkraft är den vilse.

Jag ska ännu en gång ta mig an det magiska programmet SCP (self-coaching program). Yey!! Jag vet inte hur många gånger jag gått det och jag får nya insikter varje gång!! Är du intresserad av att köpa världens bästa program i personlig utveckling så hör av dig! Jag berättar gärna mer!! Vill du anlita mig som coach är du också varmt välkommen att höra av dig. Jag berättar gärna mer om det också!

Jag tänker dela med mig av tre kraftfulla frågor som programmet inleder med.

 

– Vad är det mest viktiga du vill förändra i ditt liv just nu?

– Vad är det du absolut vill bli av med i ditt liv?

– Vad är ditt önskescenario av hur det skulle vara?

 

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *