Är du redo att få en klar bild om vad du önskar? Exklusivt erbjudande från mig!!

0

Fem är talet för transformation och representerar de fem elementen (vatten, eld, jord, trä och metall) förenat med själen. Jag har, som du kanske vet börjat att följa min intuition mer och det är magiskt vad skillnaden har blivit. Att höja frekvensen och behålla den kräver medvetenhet. Ibland tappar jag bort mig men det har blivit lättare att hitta tillbaka. Yey!!

 

Idag är det den 23 (2+3=5), jag fyller 41 år (4+1=5) Det är självklart att universum levererar just transformation och det vill jag såklart dela med mig av! Jag älskar att sprida glädje och kärlek! Det finns i min essens. När något finns i din essens är det så självklart att du inte ens tänker på att du har det. Att sätta ord på den gör den så härlig att krypa in i när livet känns lite upp och ner. <3

 

Talet 5 står för nyfikenhet och mod att testa nya saker.

Vill du göra en oförglömlig resa i ditt inre med mig som coach?

Jag vill skapa en exklusiv möjlighet för fem personer att – med hjälp av självcoachningsprogrammet och fem gruppcoachningssessioner med mig – påbörja resan mot sitt drömliv!

Låt 2018 bli året när du äntligen kliver in i ditt kreativa drömliv! Jag är vid din sida och hejar på dig!

Här kan du läsa mer om mitt magiska erbjudande! 

Vänta inte för länge! På måndag 00.00 går erbjudandet ut.

 

 

Jag är så förväntansfull! Yey!! Dansar runt i huset som en toker men vad gör det?

Stor kram från mig till dig <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke