Det är helt ok att ändra sitt mål. Varje steg räknas.

Idag ändrade jag fokus och gjorde på det mitt sätt. En dröm jag har haft länge är att stå på scen och prata inför människor och kanske kommer den dagen. Eller inte… För att ta mig närmre den drömmen behöver jag röra mig åt det hållet. Det spelar inte så stor roll vad jag gör så länge jag gör något och inte bara tänker att jag ska göra det. Att aktivt utföra en handling sätter sig starkare i kroppen.

Det som skulle hända idag var att köra en livesändning i min Facebook-grupp Skapa ditt kreativa drömliv. Det kändes superkul och läskigt på samma sätt. Den där känslan när man utmanas att kliva ut från sin komfortzon. När steget känns för stort är det bättre att hasa sig tillbaka lite grann. Fortfarande utanför zonen men inte så långt så att rädslan för att bli överkörd infinner sig. Det slutade med att jag laddade upp en filmsnutt och jag är supernöjd och stolt över mig själv. Varje framsteg räknas.

 

Ditt drömliv är möjligt. Varje steg räknas.
Sluta fundera över vad du behöver göra för att komma dit och börja ta action!

Gör en aktiv handling. Drömlivet sätter sig ordentligt i hela kropp och själ.

Börja nu. Inte sen. Nu.

 

 

Det är helt ok att skifta fokus och ombestämma sig. Det viktiga är att först klargöra för sig själv om det handlar om motstånd, låta projektet få en vilopaus eller om det ska avslutas. Bara du har svaret och var helt ärlig med dig själv. Du vinner inget på att ljuga för dig själv.

 

 

Nu är det bara 5 timmar kvar på mitt magiska erbjudande som du inte vill missa!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *