23 dagar av tacksamhet med en twist! Är du med?

4

Igår fick jag en idé. Ja, eller det har kommit massor på sistone men denna satte sig och vill förverkligas nu. Mitt magiska tal är 23 och därför pågår detta under just 23 dagar och det för att vårt 2018 ska inledas med mer kärlek och tro på oss själva!

23 dagar av tacksamhet med en twist!

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt.

Du kommer att få ett “worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag skapar en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Vi kör igång den 9 december med en symbolisk summa på 99 kronor för att blåsa in energi.

Låter detta intressant? Kommentera med ett “YeY” så fortsätter jag att smida medan järnet är hett!

Kram Christine

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Pingback: Hur står man upp för sin kreativitet? 5 tips för att släppa din kreativitet lös!

Lämna en tanke