Är du med på 23 dagar av tacksamhet med en twist?

Imorgon kör jag igång en tacksamhetsövning som varar till året är slut. Tanken är att sprida glädje och att vi alla lägger märke till hur vackra och älskade vi redan är.

Jag vill att varje varelse på denna jord förstår att den är betydelsefull och älskvärd. Vi är alla värda att älskas oavsett vad vi har gått genom. Alla misstag och fel vi gjort spelar ingen betydelse. De har tagit oss hit där vi är idag.

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt.

Jag har skapat ett ”worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag har skapat en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Vi kör igång imorgon den 9 december med en symbolisk summa på 99 kronor för att blåsa in energi. Det går bra med swish eller vanlig överföring. Skriv till mig på levandefrukost@gmail.se så får du uppgifterna. När pengarna är på plats lägger jag till dig i gruppen.

Jag är supertaggad!! Det ska bli så roligt!!

One thought on “Är du med på 23 dagar av tacksamhet med en twist?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *