Hur vet du att du är redo?

Jag har under en tid nu varit inne i min kreativitetsbubbla. Jag kallar den det. Det är när tusen idéer snurrar i mitt huvud och jag har varken roder eller segel. Jag vet inte vart jag är på väg och det är helt ok. Det är ett skönt och mysigt ställe att befinna mig på. Mycket kreativitet och ibland känns det som att marken jag står på snurrar… Det är dags att ta klivet ut och börja ta action. Då finns det mer plats för nytt!

Hur vet du att du är redo ut på nya marker?

Att starta företag.

Att ge dig in i ett nytt projekt.

Att säga ja till något.

Att skapa en ny vana.

 

– Förhalning tar död på allt! Du tycker att det kan bli mer perfekt och väntar.

– När du förhalar för att du tror att du kommer att få mer självförtroende med tiden.

– Ingen är någonsin klar! Ge dig in och lita på att du löser saker och ting efter hand.

– Om du varje dag frågar dig om du är redo. Då är du det!

– Ta steget att göra ett åtagande som tar dig utanför din komfortzon. Det kräver mod och det klarar du!

– Allt går att lösa! Din vision om vart du vill komma kan ha många vägar.

– Dela ditt beslut med någon eller några som du vet kommer att vara ett stöd för dig. Chansen att du går till handling ökar!

 

Jag är medveten om allt detta och ska nu lyssna på mig själv. Tänk att jag vetat allt detta så länge och ändå inte tagit klivet fram! Alla dessa tankar; jag tar det imorgon, men inte kan väl jag, någon annan gör det mycket bättre osv…

Ingen gör det som jag. Det finns bara en Christine. <3 Jag ska meditera en stund och känna efter hur framgång känns för mig.

 

1. 23 dagar av tacksamhet med en twist. (Gå med i min grupp och anmäl att du vill vara med.)

2. Sälja tavlor och ha vernissage.

3. Gruppcoaching med Self-Coaching Program.  (Läs mer och anmäl dig här.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *