Att våga be om det man vill ha. Jag ska äntligen få något jag längtat länge efter!

Att kliva ut ur komfortzonen och be om hjälp är något jag blivit så mycket bättre på. Jag har insett att ingen annan vet vad som äger rum i mig. Lika lite som jag kan läsa andra människors tankar kan de läsa mina. Om jag inte uttrycker dem för världen kan jag inte heller förverkliga dem. Jag har slutat att vara tyst.

Länge, länge har jag längtat efter logotyp och snart är den inom räckhåll. Jag hade intalat mig att det skulle vara besvärligt och bökigt att ta tag i men som med mycket annat man skjuter på framtiden var det enklare än vad jag trodde.

Jag är med i en fantastisk grupp på Facebook för entreprenörer som vill leva ett friare liv. Där hjälper och stöttar alla varandra. Jag slängde ur mig frågan om någon ville hjälpa mig att skapa en logga till min konst. Jag fick snabbt ett svar och jag är så tacksam över att Kaya ska utforma något som är “jag”. Jag är så förväntansfull!! Yey! Jag har fått frågor att svara på och de sitter jag nu och funderar över. Jag känner att när loggan är på plats så kommer min konstnärsdröm kännas lite verkligare….. Gå gärna in och gilla min nya Facebook-sida där jag delar med mig av min konst! ArtbychristineL

To be continued……

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *