Det du fokuserar på kan förändra ditt liv! Jag öppnar upp för en ny klient!

11

Vår största hunger i livet handlar tro det eller ej inte om mat, framgång eller pengar. Det finns otroligt många som har uppnått detta men ändå känner sig mer otillfredsställda än de gjorde från början. Vad är då vår största hunger i livet?

Deepak Chopra beskriver den som en djupdykning inom oss själva. Där inne finns en pärla som också kallas för existensen. Jag vill kalla det för vår essens. En plats där vi kan vila och känna trygghet i oss själva. Den ligger väl dold och vi är inte beredda att visa den förrän vi är beredda att avtäcka alla dolda sidor vi bär inom oss. Det handlar om att hitta mod att låta alla sidor inom oss få komma upp till ytan och göra sig synliga. Man kan inte simma i grunt eller stilla vatten och förvänta sig att hitta alla svaren. Det krävs medvetna simtag i djupt vatten och var beredd att simma långt med tålamod. Du är inte beredd att få alla svaren direkt. Kropp och sinne behöver tid att hantera processen som pågår i dig.

Du har alla svaren inom dig. Verkligen. Det är möjligt att omvandla känslor som rädsla, tvivel, osäkerhet och tomhet till motsatsen. Du behöver ha tålamod och ta små steg i rätt riktning.

Vad det än är som du tänker på skickar du energi till det. Allt är energi. Om du väljer att tänka på dåtid, nutid eller framtid så är även det en medveten fokusering av energi. Det du tänker och känner yttrar sig i ditt liv. Ser livet inte ut som du önskar? Ändra ditt tankesätt. Åh, men det är så svårt kanske du tänker… Ja, så kan det kännas i början men ju mer du tränar desto skickligare blir du!

Tänk också på att du inte kan kontrollera andra. Du bär inte ansvar för deras val och tankesätt. Du blir inte lycklig genom att få andra människor att bli lyckliga. Genom att skapa ditt eget unika, kreativa och lyckliga liv drar du samtidigt till dig mer av de känslorna.

Vad vill du ha mer av 2018?

Jag öppnar upp för en ny klient att skapa sitt kreativa drömliv. Är det du?

Är det dags för dig att äntligen prioritera dig själv?

Är din passion tillräckligt värdefull för dig?

Är du värd att leva ditt liv med glädje?

Skriv några rader till mig så tar vi det därifrån.

 

Vill du ha min pdf som jag har satt ihop? Den handlar om att Väcka drömmarna till liv. Kommentera med “Ja, tack i min blogg (inte på Facebook). Vill du ha en session med mig när du är klar eller en session för att ta fram dina svar? Jag är öppen för båda möjligheter. Världen behöver fler människor som lever sitt liv med passion!

 

Kram Christine

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

11 kommentarer

  1. Jag vill gärna ha din pdf. Väck dina drömmar till liv.
    Tack.
    Att styra tankarna åt det håll man önskar kräver lite träning. Varje gång man avviker så får man korrigera och tänka på det man vill ha och strävar efter.

Lämna en tanke