Kicka igång din kreativitet med lekfull övning!

2018 är kreativitetens år. Det har jag bestämt och jag vill därför bjuda in dig till 23 övningar för att lära känna dig själv lite bättre. Det är ett utmärkt sätt att leka fram svaren du har inom dig.

Ibland behöver vi utforska vårt förflutna för att hitta nya nycklar till vårt inre. Glömda drömmar och glädje. I denna första övningen ska du vara snabb! Inte tänka. Lova! 😉 Bara snabbt skriva ner det som kommer till dig. Hastigheten dödar din inre kritiker! Så ta fram penna och papper innan du läser vidare! Inga begränsningar i dina tankar! Tänk inte! Skriv!

1. Skriv ner fem hobbies som verkar skoj.

2. Skriv ner fem kurser som verkar skoj.

3. Skriv ner fem saker som verkar himla skoj men som du ALDRIG skulle göra.

4. Skriv ner fem saker som du vill kunna göra.

5. Skriv ner fem saker som du brukade gilla att göra.

6. Skriv ner fem töntiga saker som du vill testa en gång.

 

När du gjort detta kanske du redan förstår syftet. Det handlar om att anfalla ett problem från olika håll. I ditt huvud finns information omedvetet om vad du vill göra egentligen. På detta sättet plockar du upp det till ytan och blir medveten om det. Du kommer att lära dig massor om dig själv av denna övningen.

 

Vill du ha fler kreativa övningar? Kliv in i min Facebook-grupp Skapa ditt kreativa drömliv

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *