Jag vill hänga hos dig. Vill du köpa mitt nästa mästerverk?

Jag älskar att måla. Det ger mig så mycket energi!

När jag är ledsen målar jag. När jag är glad målar jag. När jag inte vet vilket ben jag ska stå på så målar jag. Det är en superbra sinnesstämningsförbättrare för mig! Jag har fler men detta är en av dem. Vet du inte vad sinnestämningsförbättrare är? Det är ett sjukt långt ord för det första! 🙂 Jo, det är en lista på saker som får mig på bra humör när jag inte känner mig särskilt upplyft. Den är superbra! När jag är på dåligt humör plockar jag fram den och vips så går det mycket lättare att ta mig ur en svacka. Jag vet att genom att göra något av det som står på listan så blir jag på gott humör. För svackor har vi alla. Med rätt verktyg är det lättare att ta sig upp igen.

Jag har sålt två tavlor och det känns så roligt att jag nu vill ta ännu ett steg framåt och dela med mig av fler tavlor. Innan jag börjar måla har jag ingen aning om vad som kommer att ske på duken framför mig. Jag vill glädja andra med min konst. Jag fick så bra feedback igår av en underbar kvinna. Hon sa; -Det är inte bara en tavla Christine. Du säljer en upplevelse. Kunden upptäcker mer i dem för varje gång de tittar på dem. Det gör faktiskt jag också! 🙂

Jag kommer också att trycka upp min konst vilket innebär att fler kan ta del av den.

Är du intresserad av att köpa en tavla av mig så skulle det göra mig superglad!

Denna tavlan började med en hund och en grön drake. Kanske kan du fortfarande ana draken till höger i mitten som höjer sina vingar? Se den här.

Min senaste tavla som är 1×1 meter är inte klar ännu men jag känner att jag är en bra bit på väg! Denna påbörjades på nyårsafton och det ska bli så spännande att se slutresultatet. Än så länge anar jag en solnedgång, ett kärlekspar, en sovande hund och ett vattenfall. En del måste man ta några steg tillbaka för att urskilja och en del saker måste man stå tätt intill tavlan. Supercoolt! Ett konstverk kan ta kort tid och det kan ta oändliga timmar. Oavsett vad så har de tagit mig hela livet att skapa.

 

LevAnde kramar

Christine

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *