Du är inte ansvarig för hur andra reagerar. Ditt liv och dina val.

Det har varit en lång väg. Många uppförsbackar och du har säkert gått vilse några gånger precis som jag. Nu är du äntligen här! En plats med stor kunskap.

Jag själv lever numera mitt liv utifrån mina intentioner. De är min ledstjärna och leder mig aldrig fel. Jag ger dem kraft att röra sig framåt med hjälp av mina drivkrafter. Den kombinationen är som fireworks.

När jag låter mina intentioner leda mitt liv kan inget bli fel. Allt jag gör, gör jag utifrån min själs längtan. Jag är inte ansvarig för hur andra ska bemöta det. Det spelar inte heller någon roll. De människor och sammanhang som jag behöver kommer till mig utan ansträngning.

Så har det inte alltid varit. Idag litar jag på min egen kraft att skapa det liv som jag vill ha. Inte det liv som jag trodde att jag ville ha.  Jag har slutat lyssna på andras synpunkter och mina egna hjärnspöke. Ja, ibland hör jag dem fortfarande. 😉 De försöker fortfarande ha makt över mig. Jag kan lättare bryta mönstret idag. Det är jag så tacksam för.

En av de avgörande sakerna jag gjorde för att ta tag i mitt liv och äntligen ta ansvar för mitt liv istället för att lägga det i händerna på någon annan var Self-Coaching Program. Läs mer om min resa här. Jag har nu möjlighet att ge dig rabatt på programmet. Du kommer INTE att ångra dig! Vill du dessutom kombinera detta med coachning med mig så har jag även ett paketpris på detta.

Låt 2018 vara året när du äntligen börjar leva utifrån Dina Drömmar och Din Passion.

Jag vet att du längtar. Jag kan nästan känna det ända hit! 😉 Hör av dig till mig så vi kan prata mer om detta.

 

Kram Christine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *