Bry dig inte så mycket om vad andra tänker om dig. Du är magisk som du är!

Jag är långt ifrån omtyckt av alla. En del kanske tycker att jag är för mycket, tar för stor plats, är för tyst, konstig eller flummig. Jaha, och! Jag låter dem tänka vad de vill och inbjuder alla människor som kommer till mig att lära mig något. På sistone har en del bittra kvinnor dykt upp i mitt liv och jag undrar nyfiket vad i mig som har lagt den beställningen till universum. Jag funderar fortfarande på vad det är jag behöver lära mig. Det kan vara ännu mer förståelse för det som inte är uppenbart. Det finns så mycket inom oss som vi inte visar eller berättar. Det kan finnas en rädsla över hur det ska tas emot. Ibland är det sjukt svårt att se lärdomen. Då behöver jag stillhet och tystnad och en coach 😉 Jag är så tacksam för att jag har underbara vänner som också är just coacher som hjälper mig att ta mig framåt i min utveckling och som alltid är där och stöttar mig utan att döma mig eller mina tankar. Tack Jenny och Frida <3 Ni är ovärderliga <3 Alla behöver en coach!

Länge strävade jag efter att passa in och vara omtyckt av alla. Tills jag kom till insikten att jag försvann. Visste inte längre vem Christine var. Jag tyckte egentligen inget. Jag höll bara med för att verka snäll. Jag klädde mig som alla andra för att inte sticka ut. Ville smälta in i mängden och inte bli sedd samtidigt som mitt inre skrek efter att bli hittad. Såg alltid upp till dem som vågade ha sitt eget uttryck.

Att försöka passa in i normen av att vara normal är inte längre min grej. Sedan kan man ju diskutera i oändligheten över vad som är normalt. Det jag egentligen vill förmedla till dig är att ta reda på vem du är. Vem styr ditt liv? Gör du det som du vill eller låter du andra styra ditt liv? Vad står i vägen från att leva ditt drömliv?

Jag fick till mig att lägga ett kort ikväll och det blev Warbonnet, advance och budskapet var: Det är dags att avancera. Låt ingen energi gå åt att titta bakåt eller i dunkel. Du är redo för nästa steg i din utveckling. Du förtjänar att lära dig livets mysterier. Samla ihop din kraft och gå framåt. Ta sats! Möt ditt syfte med kraft.

 

Ha en fantastisk fredagkväll!

Kram Christine

2 thoughts on “Bry dig inte så mycket om vad andra tänker om dig. Du är magisk som du är!

  1. Kan känna igen mig i det du skriver, förr brydde jag mig för mycket över att passa in i mängden och vad folk tyckte om mig. Jag kan vara mig själv till 70% och det där som det budskapet du drog idag satte sig mitt i prick! Har försökt, men det är lättare sagt än gjort. Blockeringar av något jag inte vet hur man får bort.
    Tack för dina inlägg, ha en trevlig helg! 🤗

    1. Tack för din fina kommentar! Blockeringar kan vara svåra att knäcka men det finns strategier för att göra det. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *