Omfamna din spretighet! Den är din styrka.

Du känner att du påbörjar utan att slutföra. Du vet inte vad du ska satsa på.

Tänk om du misslyckas. Tänk om du lyckas.

Rädsla över att tröttna på allt du tar dig för.

Lugn. Du kan ha allt! Du behöver inte välja.

Ditt kreativa drömliv kan innehålla allt. Visa hela ditt spektrum.

 

Jag trodde så länge att jag behövde begränsa mig. Att jag var tvungen att hitta en sak att satsa på.

Jag höll på att gå i sönder av sorg när jag såg alla andra hitta sin grej. Jag då?

När jag fick min LifeSpider på plats klickade synkronicitet gång på gång. Även om jag redan visste mycket innan så vågade jag inte lita på att jag kunde. Rädslan för att gå utanför gränser och kanske misslyckas kändes så läskig. Då skulle de (och med de så menar jag mina inre kritiker) få ännu mer makt över mig. Jag skulle backa ännu mer och våga ännu mindre. Kliva längre in i mörkret och gömma mig.

I spindeln finns det sex olika drivkrafter med vars en intention vilket innebär att jag kan ha allt! Styrkan med denna är att jag kan hoppa mellan dem beroende på vad som känns kul för livet ska vara kul eller hur? Jag kom till en plats där ingen dömde min historia. Jag kunde drömma stort utan att någon försökte plocka ner mig på jorden.

Pusselbitarna föll på sin rätta plats och jag såg äntligen vad motivet föreställde.

Insikter kommer till oss på olika sätt. Var öppen för när de visar sig för dig.

Omfamna din spretighet.

 

Kram Christine

 

 

 

2 thoughts on “Omfamna din spretighet! Den är din styrka.

  1. Åh så underbart att läsa! Min spretighet har fått namnet adhd men att ha tillstånd att få VARA spretig släpper loss många krav på mig själv! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *