Du skapar ditt liv med dina tankar. De har stor kraft i ditt liv.

Allt du säger, skriver och tänker blir din verklighet. Även det du säger till dig själv utan att du ens märker det. Kommentarer du fäller när du gjort fel eller när du beklagar dig över saker som du inte är nöjd med. Negativa tankar har alla. Nej, du är verkligen inte ensam om detta. Även den mest framgångsrika personen som du ser upp till kämpar med negativa tankar. Du är den enda som vet vad du tänker. Ingen annan kan förändra ditt tankesätt.

Vill du skapa en förändring i ditt liv så är det dags att förändra dina tankar. När du blir medveten om vad du säger så kan du förändra. Kanske är du så van så att du inte lägger märke till dem. Det är supervanligt. Alla vanor vi har behöver vi inte tänka på. Det är ett sätt för kroppen att kunna ta in mer information. Tänk om vi skulle behöva tänka efter varje gång vi gör något eller säger något.

Människor som gnäller över hur besvärligt livet är får det väldigt besvärligt. Det vi fokuserar på kommer till oss. Att fokusera på det positiva innebär inte att elände sker varje dag. Man kan ändå välja att ha en positiv syn på livet. Att vara positiv och tänka positivt är inte samma sak. Tankar som upprepar sig i ditt huvud blir som ett mantra. Ett mantra används för att omprogrammera tankesätt och man använder sig av detta inom NLP. Det är otroligt effektfullt.

Säg något snällt om dig själv varje dag. Varje dag. Det kan bli en ny morgonrutin eller kvällsrutin för att knyta ihop dagen. För att få bra effekt så rekommenderar jag att säga eller skriva din positiva tanke femton gånger per dag. Kanske fem gånger på morgon, lunch och kväll. Sätt alarm i telefonen som påminner dig. Välj ett område i ditt liv att förändra. Ha en anteckningsbok där du skriver ner om du inte har möjlighet att säga det högt. Jag har några exempel till dig om du inte kommer på nåt just nu.

Jag älskar min kropp och tackar den för att den är perfekt.

Jag förtjänar framgång.

Jag tar emot all kärlek som kommer till mig,

Jag är älskad precis så som jag är.

 

När du börjar att tro på ditt mantra så kommer det att manifesteras fysiskt  i ditt liv. Håll dina sinnen öppna att ta emot. Det kan vara synligt för ögat, en doft eller något du behöver lyssna till. Ha tillit till att du är precis där du ska vara. Var exakt med det du vill ska komma ini ditt liv. Specificera.

Kram Christine

-Kreativitetscoach

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *