Vill du anta min utmaning att sprida mer kärlek och kreativitet?

Jag är inte särskilt glad för utmaningar men när det handlar om att skapa en kärleksfullare värld med kreativitet så finns det ingen tvekan! Hur ska detta gå till?

– Du väljer själv hur du vill göra. Du kan dela i dina sociala medier, din blogg eller varför inte som kommentar i min blogg? Vill du inte dela offentligt så går det bra att dela dina framsteg med mig eller med dig själv. Allt du skriver till mig stannar hos mig. levandefrukost@gmail.com

– Hashtagga med #cc2018 och dagens tema t ex #1HappySelfie och någon som du själv väljer.

– Varje morgon vid sjusnåret delar jag dagens tema. Ibland är den lång och ibland kort beroende på min känsla. Den är fri att tolka på ditt sätt. Dela en bild eller skriv något som du vill dela med världen under dagen. Detta pågår från och med måndag och hela februari ut. Ja, jag har ingen lust att vänta på att det ska bli en ny månad. Ibland behöver jag bara följa mitt flow!

Världen  behöver mer kärlek och kreativitet! Därför vill jag utmana dig att visa mer kreativitet och kärlek till dig själv, människorna runt omkring dig och din omgivning. När du tar hand om dig själv, då har du så mycket mer att ge till världen. När vi gör plats för mer glädje och kärlek i våra liv så krymper vi samtidigt platsen för irritation och problem.

 

Jag kommer även att köra igång en annan ny kreativ utmaning och vet inte ännu hur den kommer att se ut. Jag vet att vi ska vara mellan 5-13 personer. Den kommer att pågå i nio veckor med ny uppgift varje vecka. Kanske en gruppsession varje vecka eller varannan vecka. Jag kommer att stötta dig till 100%. Känner du mig så vet du att jag håller vad jag lovar och lite till.  Det kommer inte att vara särskilt tidskrävande för dig (det har vi inte tid med). Jag vill att du ska vara öppen för att dela dina tankar och insikter. Det du delar stannar i gruppen. Det som är viktigt är att vi delar med oss, inte bara att vi säger att vi ska….. Eftersom pengar är energi så känns det rätt att detta kommer att kosta en peng. Jag har inte tänkt klart men känner du att detta låter kul så skriv ”kreativ utmaning” till levandefrukost@gmail.com asap! Jag återkommer när jag tänkt klart. Upplägget kan förändras för jag är ju inte klar i mina tankar än 😉 Kanske det blir min första egna hemmasnickrade kreativitetskurs!

Let´s go create!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *