#cc2018 #MÅLA

När jag var liten målade jag mycket. Inte mycket på fri hand utan mest målarböcker och jag gillade att kalkera. Hålla mig innanför ramarna. Var nog lite rädd för att skapa något eget. Min morfar var mycket duktig på att teckna. Jag har tittat mycket på hans bilder som hänger hos mina föräldrar. Så duktig han var! Han målade mycket ansikte,  människor och landskap. Trodde att man bara kunde vara duktig på att måla på det sättet.

Nu gör jag på mitt sätt och jag vill att du idag målar, ritar på ditt sätt! Det finns inget rätt eller fel!! Verkligen!

Dela med dig av en målning/ teckning eller skiss. Det kan kännas sjukt jobbigt men tänk om det ger glädje till någon annan, är det inte värt det då?

Jag väljer att redan nu dela en målning som jag gjorde igår när jag fick feeling! Färgerna gör inte sig rätt. Testar senare idag med dagsljus…. Jag hade en tanke men något helt annat skapades….

Är  det dags att ta kontroll över ditt liv? Jag lyssnar!! Läs mer om mitt erbjudande här.

Kram

Christine

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *