När du känner tvivel, dra dig in i din mentala bubbla.

Jag älskar mina ytterligheter. De bor i mig och jag har accepterat dem som en del av mig. När jag känner att mitt fokus vacklar och inte längre är självklart så kryper jag in i min mentala bubbla. Den är färgglad och vacker. Jag kan vila i den och har full tillit till att när jag är redo så öppnar sig  luckan där jag kan kliva ut i ljuset igen.

Vet du vad du vill? Vet du hur du ska nå dit?

De flesta människor vet inte och kan därför inte fokusera på att komma dit. Det är inte svårare än så egentligen. Alla människor har förmågan att fokusera. Det är så universum fungerar. Det vi fokuserar på är det vi får. Man riktar sin uppmärksamhet mot en sak. Tänk på att universum inte förstår ordet inte. När du tänker att du inte vill vara ensam så är det ensamhet du får.

När du har lärt dig att fokusera på rätt sätt för att uppnå dina drömmar kommer du att märka att den försvagas då och då. Det är inget konstigt med det. När du känner dig splittrad och riktningslös är det dags att dra dig in i en mental bubbla. I denna bubbla ska ingenting hända. Du ska bara vara. Det räcker. I tystnaden kommer kraften tillbaka. Svaret för att komma vidare finns i källan inom dig. Jag tycker att det är så vackert att vi har alla svaren inom oss. En källa av visdom som alla har.

I denna bubbla ska du stanna tills du känner dig klar. Här kan du meditera, ta ett bad eller vila. Lyssna på vad kroppen vill säga dig. Ta reda på vad i dig som behöver detta just nu. Vilket motstånd är det som du stött på? När du gjort det här några gånger så känner du när tiden är kommen att öppna luckan till ljuset igen. Var säker på det.

 

Det finns många bra metoder för att öva upp förmågan att fokusera. På min hemsida berättar jag om två som är mina personliga favoriter. Två metoder för att öva upp förmågan att fokusera på din kreativitet.

 

Känner du dig fast och behöver hjälp att komma loss för att få kraft och fart framåt? Då ska du definitivt tillsammans med mig väcka liv i dina drömmar. Jag erbjuder 4 sessioner á 60 min för det fantastiska priset 1200 kronor. Det handlar om att synka med varandra och känner du att jag är rätt för dig så är det dags att sluta tveka. För mig handlar det om att fler människor ska vakna upp och förstår sin egen potential. Världen behöver dig och dina framgångar. Känns det fortfarande lite tveksamt så kan vi börja med en session. Har man aldrig provat på coachning så kan det kännas svårt att ta sig över tröskeln. Hör av dig till levandefrukost@gmail.com.

 

Kram Christine

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *