#cc2018 #komplimang

Varje dag får vi höra positiva saker om oss själva. Det är mycket lättare att lägga märke och fokusera på negativa saker som sägs och händer runt omkring oss. Jag vill att du skiftar fokus från och med idag och börjar koncentrera dig på positiva händelser som kommer din väg. Lägg märke till dem. Skriv ner dem för att påminnas de dagar som du känner dig låg och nere.

Skriv ner något som någon annan sagt till dig som verkligen gjort avtryck i ditt liv. Det kan vara en liten komplimang som var väldigt betydelsefull för dig.

“Jag mår så bra i ditt sällskap”

“Jag önskar att jag mött dig tidigare”

“Jag älskar din kropp tätt intill min”

“Vilken vacker kappa du har”

Känslan av att få en komplimang är så värmande och härlig. Eller hur? Tänk på det nästa gång du tänker något snällt om någon annan. Säg det högt till personen. Vem vet vilket avtryck du gör för den människan utan att veta om det?

LevAnde hälsningar

Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *