#cc2018 #LYSSNA

Är du inte bekväm med att höra din egen röst?

Du vill sprida ditt budskap men våndas över att höra din unika röst.

Leta upp något budskap du hittar som betyder något för dig.

Läs upp det när du tittar dig i spegeln. Eller sjung sången du älskar.

Spela in det och lyssna om och om igen.

Dagens övning handlar om att bli bekväm med din röst.

För inte så länge sedan så skulle jag aldrig våga spela in en film där jag delar mina tankar. Idag gör jag det. Det är till och med kul! Det handlar om att testa och öva. Vill du höra mina funderingar så kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Vi är snart 300 kreativa människor som har en härlig stämning. Vi peppar och lyfter varandra och det är så underbart med en plats där man kan lyfta upp sin kreativitet utan att vara rädd för att bli sågad. Det är så självklart för mig idag men det har det inte alltid varit.

 

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *