Varje slut är början på något nytt.

Efter en coachsession med min fantastiska mentor Birgitta Granström igår så fick jag många nya insikter och tankar. Min känsla av att befinna mig i min mentala bubbla handlar om ett spindelbensbyte. För att förklara vad det innebär att ändra spindelben så behöver jag nog förklara vad det innebär att ha en livsspindel. Det är en unik coachmetod där man tillsammans med sin coach tar fram sex drivkrafter (ego), sex intentioner (själ) och sex livsprojekt. Tillsammans leder dem en till ett liv i passion.  Man befinner sig såklart inte i alla ben samtidigt. Om man gör det så kan man känna sig helt vilse och riktningslös. Jag kände så själv innan jag äntligen fick veta att min spretighet hör hemma i olika spindelben. Det var verkligen en aha-upplevelse! Istället för att vara den som “gav upp” allt jag tog mig för kunde jag placera min passion i olika spindelben. Vill du veta mer så berättar jag gärna mer om min resa.

Jag har länge varit i mitt kreativa glädjeben men det är dags att skifta. Det känns inte kul längre och det är ett utmärkt tecken på att tiden är kommen för något annat. Det är dags att skapa inre fred. Sakta ner. Det är dags.

 

När något tar slut följs det omedelbart alltid av en ny början.

Det nya kan vara magiskt och något du så länge längtat efter.

Det är lätt att missa det medan du fortfarande sörjer slutet.

När du drabbas av en förlust ligger hela ditt fokus på det du lämnar bakom dig.

Drömmen. Jobbet. Förhållandet.

Vad händer när du fokuserar på det som ligger framför dina fötter?

Det kan kännas svårt. Du vet kanske inte vad det är. Okänt och läskigt.

När det fortfarande är smärtsamt att lämna det gamla är det svårt att välkomna framtiden.

Vad kan du ha för nytta av denna förlusten? Vilken riktning vill den ta dig?

Svaren på de frågorna kan kännas överraskande befriande.

Vinsten är att omvandla smärta till energi att föra dig framåt.

Att veta och ha tillit till din egen kraft.

Universum har gett dig en knuff i rätt riktning för dig.

Kanske är det inte detta du väntade dig men det är detta du behöver just nu.

Är du beredd att öppna en ny dörr?

 

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *