Längtar din inre konstnär efter att få komma ut? Låt mig hjälpa dig!

Kreativitet finns i oss alla. Den är inte begränsad och den har många utseende.

I kreativiteten finner du magi. Fantasi.

Det är fantastiskt när du hittar den där speciella platsen inom dig där du är ett med universum och skapar.

Kom ihåg, när det känns som en kompromiss är det inte din dröm. Fortsätt dansa din dans i regn och i solsken.

Kliar det i hela kroppen för att din inre konstnär äntligen vill komma ut och visa sig för hela världen?

Världen säger: “Vem gör egentligen verklighet av sina drömmar?” och du viskar med hela ditt hjärta: “Jag gör!”

Håll din egen hand dansa dig fram.

Det är dags att kliva in i nya tankar och drömmar. Jag kommer att skapa tre möjligheter för dig att ta fram din inre konstnär. Vill du hänga med? Skriv “Ja, tack” i kommentar här på bloggen så kommer jag att berätta mer om detta. Det ska bli superkul!!

Let´s go create!

Kram Christine

 

26 thoughts on “Längtar din inre konstnär efter att få komma ut? Låt mig hjälpa dig!

  1. Ge dig attan på att jag svarar ett rungande JA TACK!
    Två ggr i mitt liv har jag känt mig tillfreds o levande, dels när jag jobbade i blomsteraffär o dels när jag som arbetssökande fick på en aktivitetskurs måla, dekorera, ja allt sånt som kändes levande, för mig!

    Förlåt om det här blev för långt, men svaret är alltså: Ja tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *