Det går inte att nå ut genom att gömma sig. Visa dig för världen!

Om det ändå hade gått att sitta ensam på sitt rum och ändå nå ut till så många du bara kan! Det går inte.

Varför gömmer vi oss? Vad är det för rädsla som dyker upp när du tänker på att visa dig för alla? Kliva fram i ljuset och visa dina styrkor och förmågor med all den passion som finns inom dig. Genom att låta rädslorna vinna gör du världen en björntjänst. Tänk så många människor du kan hjälpa när du väcker liv i dina drömmar. Även du tycker att det är supersynd att dina magiska gåvor inte kommer till användning. Eller hur? Har jag inte rätt?

Att bli sedd är något jag jobbar med i år och jag har börjat utmana mig själv. Det är jobbigt, så jäkla nervöst men jag gör det ändå. Av någon anledning har jag alltid varit rädd för att filma mig själv och dela med mig av den. När jag var mindre avskydde jag att vara med på foto. Jag smet undan så fort jag såg en kamera. Idag är det inte alls lika jobbigt utan det är till och med kul. Inte alltid, som när man inte har tvättat håret på flera dagar eller sovit dåligt. Ja, du vet….  

Det är så lätt att se andras potential, precis som att det är så lätt att lösa andras problem. Det som händer då är att du ignorerar dig själv och lägger energi på någon annan. Det kan bero på att du är rädd för din egen framgång. Du är unik och har många fantastiska gåvor som behöver delas till oss andra.

Det är dags att våga visa dig. Jag vet att du längtar även om du inte vågar säga det till någon. Du är kanske till och med rädd för att säga det högt till dig själv. Vad vet jag.

Men om du funderar en stund på det så är det väl ganska självklart att du ska dela din passion med hela världen? Behöver du hjälp med att ta fram din potential och våga? Det är otroligt viktigt att ha någon form av support. Jag är mitt uppe i en skapandefas av min kreativitetskurs för att ta fram den inte konstnären. Vill du hänga på? Jag är på jakt efter piloter som vill testköra med mig. Läs mer om de fyra olika alternativen här.

 

Kram Christine

-Kreativitetscoach

2 thoughts on “Det går inte att nå ut genom att gömma sig. Visa dig för världen!

  1. Dags att träna modmuskeln och våga synas och höras! Jag har valt VIP-paketet och inväntar startskott 😍 Tack från tårna för inspiration och pepp Christine! 💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *