Det är räcker att vara den jag är. Älska mig för den jag är.

0

Jag klev ut ur ett mastermindmöte för någon timme sen med mina fantastiska vänner och coachkollegor. Jag förundras ofta över att jag känt dem så kort tid av mitt liv och samtidigt är jag så trygg att dela hela mitt liv med dem. Jag förbereder mig aldrig utan jag har tillit till att det som jag ska säga högt och dela, det är meningen. Tillit till min intuition. Det som är meningen att sägas kommer till mig. Har du en plats där du har detta?

Denna gången fick jag stor del av uppmärksamheten. Jag behövde ventilera om min drivkraft att bli beundrad. Shit vad det blev jobbigt och jag ville krypa under en sten. Att någon skulle se upp till mig?! Förmodligen finns det redan någon som gör det. Bara att skriva det känns jobbigt…. men jag gör det ändå. Jag trodde att jag behövde anpassa mig för att bli beundrad och jag fick ikväll lära mig med hjälp av coachande frågor av Jenny och Frida att jag kan bli beundrad för att jag är den jag är med all min härliga spretighet. Jag kan vara den jag är och vara beundrad, precis så som jag beundrar andra människor för att de är sig själv och visar upp sig för världen.

Så enkelt är det. Visa dig för världen. Låt ingen säga åt dig hur du ska vara. Du är magisk och underbar precis som du är. Jag tror på dig. Tro på dig själv.

Häng på i min nya mejlkurs, Väck liv i din inre konstnär. Vi kör igång på söndag efter nymånen. Jag längtar efter att skapa mer kreativitet för dig!

 

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke