Än finns det tid att hänga på i min mejlkurs “Väck din inre konstnär till liv”! Dörrarna stängs vid midnatt!

Idag är det nymåne och den var som fullast kl 14:14. Är inte det häftigt så säg! Hur coolt som helst!

Imorgon kör jag igång min mejl-kurs “Väck din inre konstnär till liv”. Tjoho!! Du vill inte missa detta! Jag är så taggad och glad för den fina respons som jag fått. Det är inte försent att hänga med på denna inre resa där du hittar nycklar som öppnar nya dörrar och skapar nya tankar som du inte visste om att du redan har inom dig.

Under 6 veckor kommer det 6 tema till din mejlbox och de är:

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen 

TEMA6 Skapa kreativt drömliv

Kostnad? 123 kronor.
Låter det lockande? Skriv till levandefrukost@gmail.com så berättar jag mer.
Dörrarna stängs vid midnatt. Är du redo att väcka din kreativitet till liv?

LevAnde kramar
Christine
-Kreativitetscoach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *