Jag vill släppa alla vilda kvinnor fria att leva sitt kreativa drömliv!

Vet du ditt syfte med livet? Något nytt är på väg in i mitt liv! Häng med!

Hela kroppen vibrerar och jag känner mig som ett barn på julafton. Jag kan se alla presenterna som ligger där under granen men jag kan inte ännu se vad de innehåller. Jag vet att det som väntar kommer att bli magiskt och utvecklande. Jag väljer att dela med mig innan jag har tänkt klart och ser vad det blir av detta… Tjoho!

Orden som kommer till mig är frihet och syfte. Jag möter så många kvinnor som inte vet vad de vill med sitt liv. De verkar ha full koll på vad de inte vill ha och det är oftast det som de redan har fått. Att fokusera på det man inte vill ha leder till att det är precis det som väntar en. Jag får en känsla av hopplöshet och de vet inte var de ska börja. Det är här jag vill hjälpa dig. Låter detta intressant och träffande? Kommentera “Oh, yes” i bloggen så berättar jag vidare när jag tänkt lite mer. Jag känner att detta kommer att bli så kul! Mer glädje åt oss alla!

När jag hämtade min dottern hos en god vän idag, satt det en ekorre i vägkanten och jag möttes av massa fåglar som flög ruskigt nära min bil. Kände mig nästan som Snövit. Djuren verkade dras till mig. För mig symboliserar fåglar frihet. En fågel behöver inte hålla fast vid den gren som den sitter på. Den vet att vingarna bär den vidare. Såklart letade jag svaret hos Solöga.

Ekorren;
Ut med det gamla och in med det nya. 
Min gåva till dej är upptäckarglädje. 
Gör dej av med det gamla och skapa därigenom nya möjligheter.

 

Du behöver veta vem du är. Inte för att jag säger det, inte för att det är inne att vara självmedveten utan för att du behöver veta vem du är för att veta ditt syfte på jorden. Om du inte letar svaren inom dig kommer du leva ett liv med en ständig känsla av missnöje. Genom att skjuta upp ditt kreativa drömliv går du varje dag miste om ett lustfyllt liv där du kan leva ut din passion. Är det inte dags att sätta dig själv i förarsitsen och sluta låta andra människor styra ditt liv?

Att veta vem du är är steg ett till allt. Du behöver lära känna dig själv och bli medveten om vad som egentligen är viktigt för dig, inte vad alla andra har sagt åt dig. När du vet det så blir det mycket enklare att hitta en partner som är rätt för dig, vilket typ av jobb du verkligen vill ha, hur många av dina vänner du inte ska hålla fast vid längre. En början på ett nytt liv helt enkelt. Förändring är inte alltid vackert och gulligt men för att ta dig till det du är ämnad att göra på denna jord behöver du vara villig att göra jobbet.

Är du det?

Kram Christine

4 thoughts on “Jag vill släppa alla vilda kvinnor fria att leva sitt kreativa drömliv!

 1. Så sant sant men oxå sjukt frustrerande att veta sin potential men inte har en blekaste hur man ska kunna använda den. När man vrider å vänder alla sina kompis relationer dagligen messar olika okända människor för att försöka få vägledning. Shit idag är jag så frustrerad och ledsen och bara längtar efter att få använda all min kunskap på något vis ❤️

  1. Jag förstår din frustration men kom ihåg att det är en bra start att veta sin potential! Vad skulle hända om du slutar att leta efter vägledning utifrån och vänder blicken inåt? Om allt är möjligt, vad vill du göra med din potential? Vad kan du göra denna veckan för att ta dig närmre? Vad kan du göra idag för att komma närmre?
   Kram <3

 2. Går omkring och känner mig vilsen… Vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor! (Jag är 48!) Jag har försökt att bena ut vad jag tycker om att göra men tålmod är tyvärr inte min största gåva…
  💗

  1. Jag känner igen de tankarna!! De kan göra en tokig!! Om du istället börjar fundera över hur du vill känna dig… Sluta försök komma på ett jobb eller en titel. Kanske du skulle hänga på min nya idé till mejlkurs…. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *