Är det dags att blåsa liv i din kreativitet?

Längtar du efter att känna dig levande? På riktigt. Känna att du styr över ditt liv. Jag möter så många kvinnor som har tappat sitt unika uttryck. Som i hela sitt liv varit där för alla andra och glömt bort att ge näring till sig själv. Påsken handlar om nystart och välstånd. Det är dags för dig nu. Dags att låta passionen leda dig framåt.

Jag tycker det är viktigt med kreativitet och lek i mitt liv. Därför skapade jag en mejlkurs som jag kallar “Väck liv i din inre konstnär”. Alla människor har en konstnär inom sig. Det är inte bara några få utvalda som har den förmågan. Lita på det. Du har det inom dig. Hur skulle ditt liv förändras när du blåser liv i din kreativitet?

Under 6 veckor får kursdeltagarna ett mejl med veckans tema och övningar att ta sig an. Jag vet att vi lever i ett samhälle där så mycket annat tar vår kraft och uppmärksamhet. Därför lovar jag dig att detta inte behöver ta så mycket av din tid för att få en positiv inverkan på ditt liv. Du väljer själv hur du vill göra.

På söndag går Tema 3 iväg och det handlar om passion och flow. Det är så spännande!

Nu är det sista chansen att hänga med som pilot på denna inre resa där du hittar nycklar som öppnar nya dörrar och skapar nya tankar som du inte visste om att du redan har inom dig.

Under 6 veckor kommer det 6 tema till din mejlbox och de är:

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen 

TEMA6 Skapa kreativt drömliv

Kostnad? 123 kronor.
Låter det lockande? Skriv några ord till levandefrukost@gmail.com
Dörrarna stängs påskaftonsnatt 00.00.

 

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv.

Vill du läsa mer om vad det innebär att vara kreativ för mig? Läs mer här.

LevAnde kramar

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *