Möt förändring med öppet sinne, möt ditt nya jag.

Inte för att den gamla du är dålig utan för att du kan bli bättre.

Förändring skapar ett växande. En rörelse framåt. Nya tankar. Nya perspektiv.

Det är här du förstorar din komfortzon. Ger den näring att bli stark och kraftfull.

Rädsla för det okända som väntar kan få dig att frysa till is.

Att stanna kvar i det gamla. Älta det som varit. Även om det gav dig ångest så var det tryggt.

Är det platsen du vill befinna dig i?

Bryt mönster. Möt ögonblicket. Väx dig levande.

Välkomna det nya som kommer.

Är det inte som du föreställt dig?

Välkomna det ändå. Allt är precis så som det ska vara.

 

Vill du ha en lekfull april med mig? Jag fick en ny idé idag när jag satt och skapade till min mejlkurs “Väck din inre konstnär till liv”. Veckans tema är “passion och flow” och den skickas ut på söndag. Jag tycker att det är så jäkla kul att skapa detta och jag vet att världen blir mer kreativ av den.

Jo, “lekfull april”…. Jag kommer att skapa en FB-grupp där jag lägger upp en övning för dagen. Jag vill göra plats för mer lek och kreativitet i våra liv! Vill du se min lilla spontana video? Den kan du se här. Det kommer att kosta en symbolisk summa av 88 kronor för att blåsa energi till sig.

Jag vill också berätta att det sista chansen att hänga med som pilot på min mejlkurs “Väck din inre konstnär till liv” där du hittar nycklar som öppnar nya dörrar och skapar nya tankar som du inte visste om att du redan har inom dig.

Under 6 veckor kommer det 6 tema till din mejlbox och de är:

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

TEMA6 Skapa kreativt drömliv

Kostnad? 123 kronor.
Låter det lockande? Skriv några ord till levandefrukost@gmail.com
Dörrarna stängs påskaftonsnatt 00.00.

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv.

Vill du läsa mer om vad det innebär att vara kreativ för mig? Läs mer här.

 

LevAnde hälsningar

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *