Känner du dig fast medan alla andra skapar sitt kreativa drömliv?

Känner du dig så nån gång? Har du någonsin funderat över varför andras liv går framåt samtidigt som ditt liv står stilla eller till och med går baklänges? Har du nånsin tänkt, när är det min tur? Hur länge ska jag behöva vänta?

Oroa dig inte, du är inte ensam! Det kan jag lova dig! Så tänker vi alla då och då. Det är så lätt att glömma bort sina egna framsteg. Efter ett klientmöte idag fick jag en ny idé och jag delar innan jag tänkt klart. Jag fick sån energi när samtalet var klart och tänkte att detta vill jag göra mer av! Klienten är en superkreativ kvinna med tusen idéer. Hon tycker inte att hon kommer någon vart. Hon vet inte vad hon ska bli när hon blir “stor”. Efter vår timme tillsammans så hade hon två idéer som hon ville aktivt gå vidare med. Yey!! Magiskt!

Därför tänker jag att fler kreativa kvinnor sitter fast i sin ensamhet och behöver någon att bolla sina idéer för att komma vidare att nå sin dröm. Har jag rätt? Jag blåser liv i min idé “Kreativt samtal” och ser vad detta kommer att skapa. Detta är ett sätt att få support av mig i sin kreativitet, att se de möjligheter man inte själv kan se. Ibland låser man sig fast vid detaljer och skjuter drömmen in i framtiden (okej, det händer ganska ofta). Jag vet av egen erfarenhet att support i sin kreativitet verkligen behövs. Den är så skör och att våga visa sig för världen kräver mod. Att någon finns där för att peppa och stötta framgång och motgång är superviktigt!!

För att testa detta koncept så behöver jag såklart kreativa människor som längtar efter detta. Tanken är att man inte ska behöva binda upp sig på något sätt. Man ska inte behöva lägga ut en massa pengar och boka in en massa tider. En kreatör behöver följa sitt flöde. När lusten faller på och man behöver en kärleksfull knuff därbak, då är jag där! Du väljer själv vad du behöver hjälp med där och då. Det finns inga känslor som är fel. Du kan känna dig trygg att låta din kreativitet sväva fritt. Jag kommer inte plocka ner dig till verkligheten. Det finns det andra människor som är bättre på.

De första 10 kreativa, härliga varelser som bokar kommer att få sin första session till halva priset, 400 kronor.
Och du kom ihåg, kör ditt eget race.

Ingen annan är som du och ingen annan har ditt uttryck. Kom ihåg det. Det finns tusentals frisörer men visst är det så att du har din personliga favorit. Du går till just denna frisör för att det är nåt speciellt med den. Sluta titta runt på alla andra och hur de gör. Du kan aldrig bli som dem. Du vill inte bli som dem. Du vill hitta ditt unika sätt att uttrycka dig på. Tro på dig själv och tro på din förmåga att gå vidare. Hitta din väg och fortsätt med styrka, mod och glädje. Framförallt glädje. Utan glädje och passion dödar kreativiteten.

 

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *