Påminn dig själv att du inte behöver göra som alla andra!

Den där känslan av att vilja vara unik samtidigt som man sneglar på vad alla andra gör. Man tycker att de är så lyckade och framgångsrika. Man tänker för sig själv, -Undrar hur de gjorde för att lyckas. Om jag är som dem så kommer jag att bli lycklig. Kanske om jag efterliknar så lyckas jag också. Längtar. Trånar.

Känner du ibland att du vill vara helt annorlunda och inte göra som alla andra?

Du vill skapa din egen grej på ditt sätt. Låt mig berätta att det är okej.

Vi har alla något unikt att erbjuda världen. Ja även du så varför inte göra det på ditt eget kreativa sätt? Det är det frihet handlar om. Att göra det som får dig att känna glädje. Det som tänder gnistan i dig.

Jag försöker också bli mer bekväm med att göra saker på mitt sätt. Ibland behöver jag stanna upp och fråga mig vad det är jag verkligen vill ha och sen hitta mod att ta nästa steg. Det är läskigt att göra på sitt eget sätt. Det är läskigt och verkligen värt det!

Jag började göra små filmklipp med mig själv i min FB-grupp för jag har hela livet längtat efter att synas. När jag var liten fick jag inte synas på det sättet som jag ville och därför blev det en stor inre seger när jag la ut den första filmsnutten. För varje gång blir det lättare. Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”?

_________________________________________

Jag är säker på att det finns många kreativa kvinnor som sitter fast i sin ensamhet och behöver någon att bolla sina idéer för att komma vidare att nå sin dröm. Har jag rätt? Jag blåser liv i min idé ”Kreativt samtal” och ser vad detta kommer att skapa. Detta är ett sätt att få support av mig i sin kreativitet, att se de möjligheter man inte själv kan se. Ibland låser man sig fast vid detaljer och skjuter drömmen in i framtiden (okej, det händer ganska ofta). Jag vet av egen erfarenhet att support i sin kreativitet verkligen behövs. Den är så skör och att våga visa sig för världen kräver mod. Att någon finns där för att peppa och stötta framgång och motgång är superviktigt!!

För att testa detta koncept så behöver jag såklart kreativa människor som längtar efter detta. Tanken är att man inte ska behöva binda upp sig på något sätt. Man ska inte behöva lägga ut en massa pengar och boka in en massa tider. En kreatör behöver följa sitt flöde. När lusten faller på och man behöver en kärleksfull knuff därbak, då är jag där! Du väljer själv vad du behöver hjälp med där och då. Det finns inga känslor som är fel. Du kan känna dig trygg att låta din kreativitet sväva fritt. Jag kommer inte plocka ner dig till verkligheten. Det finns det andra människor som är bättre på.

De första 10 kreativa, härliga varelser som bokar kommer att få sin första session till halva priset, 400 kronor.

 

“Success is liking yourself, liking what you do and liking how you do it.” – Maya Angelou

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *