Min första omvälvande upplevelse i min resa som shaman!

Idag fick jag en plötslig lust av att meditera. Har inte gjort det på länge och något i mig drogs mot det. Jag satte mig på min yogamatta och stängde ögonen. Öppnade mina chakra och det gick så jäkla enkelt. Blad för blad vecklades upp. Tidigare när jag gjort det har det inte känts på detta sättet. Det har inte känts äkta. Jag bad att få veta mitt nästa steg. Hur ser min framtid ut? Möttes av motstånd. Jag stod på mig och sa att -Jo, jag är redo. Jag är redo.

Då uppenbarade sig en hand, en mycket gammal och benig hand i höger synfält. Den var kupad. Plötsligt började den röra sig. Dansa liksom. Den vaggade fram och tillbaka. Då uppenbarade sig en liten trekant av nattsvart himmel i vänster ovankant. Stjärnor som i ett fönster. En våg av grönt ljus flöt sakta förbi i mitten. Sedan uppenbarade sig en blå kristallkula i mitten. Mina händer drogs mot den och mina händer kupades om den. Vaggade händerna runt kulan i böljande rörelser och de blev varma. Det började nere i handflatan och rörde sig sakta ut i fingerspetsarna. Sen kände jag energin mellan dem byggas upp. Det var en mäktig kraft och jag kunde inte trycka dem närmare varandra och jag ville inte släppa den. Den var fast. Låst och statisk. Jag såg berg och plötsligt satt jag bland dem. Mina ögon började fladdra och det kom tårar i mina ögon. Så satt jag en bra stund och höll energin. Jag undrade vad jag gjorde men visste att det var något viktigt. Sen gick händerna isär och energin växte sig större. Jag såg energin som ringar och röda streck likt åska uppenbarade sig i bakgrunden. Till slut la jag händerna kupade uppåt i mitt knä. Ögonblicket var över. Efteråt kände jag att underarmarna verkligen fått kämpa för att hålla fast. De gör fortfarande lite ont.

Jag kontaktade genast Hanna som är min mentor och hon berättade att det jag  såg och arbetade med var Munay-Ki riterna i energi form. Inom mig finns frön från Tibet och även frö från yoga. Munay-Ki riterna har funnits i alla länder och de kan hjälpa mig att arbeta med precis det område jag är ämnad för. Att arbeta med det som finns i mitt inre. Jag kände mig verkligen i kontakt med mitt inre och sammanlänkad med Moder Jord och Fader Himmel. Jag är redo.

 

Kram Christine

2 thoughts on “Min första omvälvande upplevelse i min resa som shaman!

  1. Låter spännande fick gåshud när jag läste ditt inlägg, tack så jättemycket ❤ 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *