Ny möjlighet att skapa ditt kreativa drömliv med mig!

Idéer ploppar upp i mitt huvud som en popcornmaskin! Superkul och samtidigt tråkigt att behöva lägga en del på hög att förverkligas senare. Cést la vie!

Imorgon skickar jag ut Tema 5 i min mejlkurs som handlar om att kliva ut ur komfortzonen och det är precis vad jag själv gör nu. Varför inte? För att utvecklas och leva mitt kreativa drömliv behöver jag agera i den riktningen där jag kan känna min autentisk. Eller hur?

Nu tar jag steg två och skapar mejlkursen vidare i en FB-grupp där vi tillsammans supportar varandra. Jag kommer varje dag att vara där för dig och lotsa dig i rätt riktning. Vill du hänga med? Vi behöver bli sedda och ventilera våra innersta tankar på en trygg plats. Jag kommer verkligen att öppna upp mina innersta tankar i denna omgång och det vore magiskt att mötas där.

Läs mer om hur detta kommer att gå till väga här.

Vill du ha 50% rabatt som gäller till den 28 april? Kliv in i min FB-grupp Skapa ditt kreativa drömliv.

 

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *