Det finns en gåva med alla “dåliga” val du har gjort! En övning.

Alla valen du har gjort i ditt liv har tagit dig till den platsen du är idag. Antingen är du nöjd med det eller så vill du förändra. Kanske vet du inte hur eller var du ska börja och det är helt ok.

Det finns flera sätt att leva ditt liv. Det är ett val du gör. Väljer du att visa hela ditt spektrum för världen kommer du till slut att hitta kraften. Stå stadigt i din kropp. Gör de valen som är bra för dig. Du kommer att dra till dig människor och möjligheter som tar dig framåt. Du kan göra vad du vill när som helst. Du har fri vilja.

Tänk så ofta du tar ett beslut som skapar ringar på vattnet. Dagligen gör vi val som leder oss vidare och de flesta tar dem så allvarligt. Varför?

Denna övningen handlar om att lägga märke till att alla val du gör i livet tar dig dit du ska. Du kommer säkert att kunna utveckla den mer när du väl börjar spåna och fundera. Det finns ingen spikrak väg att gå och när man börjar se tjusningen med det så kan man också förstå att livet är ett resultat av vår medvetenhet. Ta varje steg med tillit till din kraft.

 

 

Ta del av övningen på min hemsida.. eller klicka dig vidare på bilden.

 

Stor kram

Christine

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *