Vad går välståndsleken ut på egentligen?

Jag fick en fråga i min FB-grupp om vad välståndsleken egentligen går ut på. Låt mig först berätta hur denna roliga lek går till.

– Varje dag lägger jag upp en (fantasifull) summa pengar.
– Beloppet blir högre varje dag. Jag började med 5000 kronor och för varje dag dubblar jag summan (Vi är nu uppe i 640 000kr).
– Uppgiften är att spendera alla pengar varje dag.
– Leken pågår i 13 dagar och idag är dag 8.

Tanken med denna leken är att öka fantasiförmågan och att tydliggöra sina önskningar. Om man inte vet vad man vill ha så kan det inte heller manifesteras. Det innebär också att öka flödet av rikedom på andra nivåer i sitt liv. Välstånd handlar om att tillåta sig att faktiskt ta emot alla sina önskningar.

Tyvärr är det är vi själva som är det största hindret. Att skylla på yttre omständigheter leder till att man tillåter någon annan att styra sitt liv. Visst är det mycket roligare att ta ratten och köra åt det hållet som du drömmer om?

Kram Christine

 

2 thoughts on “Vad går välståndsleken ut på egentligen?

    1. Tack för frågan! Jag har köpt nya utemöbler, bil, byggt ut för att göra plats för mer kreativitet och en massa kläder. 🙂
      Vad skulle du spendera pengarna på?
      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *