Fira varje framsteg! Vill du bryta de negativa tankarna som hindrar dina drömmar?

Igår sprängde jag fjärde nollan i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”och vi är nu 406 härliga medlemmar. Tjoho!! Jag känner att jag vill fira detta men kom inte på nåt bra igår. Jag kan inte tvinga fram något. Eller jo, det kan jag kanske men jag vill inte. Det blir fel då och jag vill inte gå emot min passion.

Jag tror på att fira varje framsteg. Stort som smått. Ett stort steg för mig kanske någon annan tycker är superlätt att ta. Därför ska vi inte jämföra varandra. Jämför dig med den du var igår, för en vecka sen eller för ett år sen. Lägg märke till vilka framgångar du faktiskt gör. Fira!

 

 

Jag fick en idé idag om att dela med mig av fem superenkla övningar för att ändra sitt mindset. När jag fick idéen så ställde jag två frågor i gruppen och svaren fick mig att inse att det jag kommer att skapa behövs. Det handlar om att bryta de negativa tankarna som snurrar i huvudet. Min man brukar säga att jag är så jäkla positiv. Det finns en stor skillnad mellan att tänka positivt och att vara positiv. Det finns en möjlighet i allt som kommer vår väg. Jag väljer själv hur jag tolkar situationen. Jag kan skylla på andra yttre omständigheter men det ger mig ingen möjlighet att växa. Jag vill inte heller lägga mitt liv i händerna på någon annan. Jag är jag och jag är så magisk på att vara mig. Det finns ingen annan som mig. Jag är unik.

Jag håller på att skapa de här superenkla övningarna i text och de kommer att skickas till dem som har signat upp sig till mina kärleksfulla nyhetsbrev “My creative tribe of peace”. Vill du hänga på? Skriv in din mejl här så kommer det först en pdf för att vända dåliga val du har gjort till något bra.

Kram Christine

-Kreativitetscoach

 

 

One thought on “Fira varje framsteg! Vill du bryta de negativa tankarna som hindrar dina drömmar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *