Kraften i att släppa taget om det som tynger ner dig.

Frigörelse är ett av de bästa sätten för att må bättre. Det är så många som släpar runt på en massa saker som är totalt onödiga och som hindrar allt det goda att manifesteras i sitt liv. När du släpper taget om tunga grejer så infinner sig en känsla av lätthet. Det ökar dessutom din energi.

Frigörelse handlar inte om att förlåta även om det är kraftfullare i kroppen än att släppa taget. Du behöver inte på något sätt förlåta någon för vad den har gjort mot dig. När du frigör dig från något som tynger dig så gör du det för din egen skull, inte för att någon ska slippa ta ansvar från sin handling. Du kan välja att sluta låta de negativa tankarna gå som ett mantra i ditt huvud.

Du kommer att må så mycket bättre. Tänk dig att du har en speciell person som du vill släppa taget om. Denna människa kan befinna sig på andra sidan jorden eller kanske inte ens lever längre och ändå tynga ner dig så mycket. Tänk skillnaden i ditt liv när du frigör dig från de negativa tankarna! Wow! De negativa tankarna kan faktiskt gå så djupt att de får fysisk påverkan på dig och du blir sjuk. Så du inte bara mår bättre utan du kan till och med bota en sjukdom.

Jag släpper mina negativa mönster. Jag släpper min sorg. Jag släpper min rädsla.

 

Att frigöra sig och göra plats för mer glädje och passion kommer att kännas så magiskt för dig. Jag lovar. Vill du boka en session med mig för att släppa taget om något som tynger dig? Det kan vara en början för en ny start. Du når mig på levandefrukost@gmail.com.

Vill du läsa mer om att leva ett liv med passion och tre kraftfulla frågor som hjälper dig att ta reda på vad det innebär för dig? Läs mer här.

Vill du ha mina fem enkla övningar för att ändra ditt mindset? Signa upp dig på mina kärleksfulla nyhetsbrev här.

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *