Hur vet man att man följer sin passion?

Egentligen är det superenkelt men vi krånglar till det för oss. Att följa sin passion innebär att göra mer av det du dras till. Det där som ger dig glädje att vakna upp på morgonen. Att fyllas av energi. Det där du inte kan låta bli att göra även om du inte får betalt för det. Det som fyller din kropp med glädje och kärlek till livet.

När du lever ditt liv utan den så tvingar du dig att göra saker för att du tror att du ska bli nöjd när du nått målet. Du gör saker som du tror att andra förväntar sig av dig. Du gör saker som din själ inte får vara med att bestämma. Du låter dina drivkrafter (ego) bestämma utan att hjärtat är med. Det mår ingen bra av. Det kan jag lova.

Vill du läsa mer om hur jag ger näring till en drivkraft? Jag är säker på att du är nyfiken på LifeSpider system och vad det kan göra för skillnad i ditt liv. Utan den hade jag inte varit där jag är idag. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle leda någon annan. Att någon skulle se på mig som en ledare. Det känns fortfarande skakigt men jag vet att det kommer att kännas mer självklart ju mer jag tänker på det. Läs mer här och ta del av ett fantastiskt erbjudande in i LifeSpider System.

Vill du ta del av mina fem enkla övningar för att ändra sitt mindset så signa upp dig på mina kärleksfulla nyhetsbrev

Kram Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *