Bli kristallklar över hur du vill känna dig.

Vi gör vår lista över vad vi vill ha i livet. Kärleken, jobbet, bilen, pengarna. Vi tror att det är detta vi vill ha. Samhället säger att det är det vi vill ha men är det verkligen så? Längtar du också efter “det där”. Det du inte kan ta på för du vet inte riktigt vad det är.
För att ta reda på vad du drömmer om behöver du först ta reda på hur du vill känna dig. Jag är säker på att du har en massa saker på din “bucketlist” som du vill göra, ha och uppleva. Om det nu är så att du längtar efter att känna dig levande, kommer de sakerna på listan att uppfylla den känslan? På din lista har du kanske en stor villa inne i stan och ett jobb som VD. På vilket sätt kommer de här två sakerna att göra så att du känner dig levande? Det gör de kanske men det kan också vara så att du känner prestationskrav på att spela en roll du inte vill ha eller att du känner dig skuldsatt. Kanske känner du dig mer levande när du målar. Det kan du göra var som helst. Du behöver inte vara VD för att måla. Ta reda på varför du vill ha det du vill ha.
När du är kristallklar över hur du vill känna dig så är det dags att ta reda på vad du behöver ta för steg för att känna så. Enkelt? Svårt? Det kan vara både och. Hur vet man att man jobbar mot ett mål som kommer att kännas magiskt? Tja, det vet man väl egentligen inte. Det som är superviktigt är att vägen dit känns lustfylld och härlig. Målet kan alltid förändras. Det är inget fel med det. Jag har ombestämt mig flera gånger och alla mina val har tagit mig hit där jag är idag.
Jag skriver mer om låta känslorna leda dig på min hemsida och jag har fått en ny idé! Förvånad? Det är inte jag!
– Christine Lehtinen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *