Är du där för alla andra på din egen bekostnad? Vill du boka in ett kreativt samtal med mig?

Frågan som så många söker svaret på är “Vilket är mitt syfte på jorden?” Svaret på den frågan är att vara du. Så enkelt och så svårt. Det handlar om att ta reda på vem du är. Vad som du går igång på. Så många distraherar sig från att söka svaret på detta på olika sätt. Man ser till att ha en full kalender, presterar eller ställer upp för alla andra. Det är fint att vara där för andra men inte på bekostnad av dig själv. Det kan vara lite svårt att sätta sina egna gränser i detta. Jag hör så många kvinnor säga att de tycker om att stötta andra och hjälpa. Ja, det låter ju fint och nobelt men ibland är längtan efter att själv få synas och bli beundrad gömd bakom detta. Istället för att leva sin egen dröm så gömmer man sig bakom den stöttande rollen.

Att ta reda på vem du är och din passion kan vara så jäkla värdefullt på så många olika nivåer i ditt liv. Du blir en helt ny människa som vet vad du vill. Vet vilka steg du ska ta för att komma dit. Du gör skillnad för andra. Du är en av de som skapar fred på jorden. Vill du vara en av oss?

“Samtalen med dig betyder så mycket för mig”

Det fick jag höra under en session idag med en fantastisk kreativ och härlig kvinna. Det som började som en coachning har växt fram som något helt annat och jag väljer att kalla de för “kreativa samtal” Vill du veta mer om vad det innebär så rekommenderar jag att du kollar in min hemsida. Där skriver jag mer om det och hur du kan boka in en session med mig.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *