Kicka igång din kreativitet! #övning1

Du kan inte förvänta dig att komma närmre dina drömmar om du inte aktivt gör något åt det. Det räcker inte med att drömma och lita på att universum ska göra jobbet åt dig. Att göra något varje dag för att lära känna sig själv lite mer är viktigt.

Jag tycker att det är kul att ta reda på vem jag är, vad jag tycker och varför. Det är så lätt att köra på i ett snabbt tempo och glömma bort sig själv. Nu bjuder jag in dig till att utforska ditt förflutna för att hitta källan till kreativitet. Glömda drömmar och glädje. I denna övningen ska du vara snabb och inte tänka. Skriv ner det som kommer till dig omedelbart. Hastigheten gör att hjärnan inte hinner  din inre kritiker! Whoop whoop!! Ta fram penna och papper innan du läser vidare! Inga begränsningar i dina tankar! Tänk inte! Skriv!

1. Skriv ner fem hobbys som verkar skoj.

2. Skriv ner fem kurser som du vill påbörja.

3. Skriv ner fem saker som verkar himla skoj men som du ALDRIG skulle göra.

4. Skriv ner fem saker som du vill kunna göra.

5. Skriv ner fem saker som du brukade gilla att göra.

 

När du gjort detta kanske du redan förstår syftet. Det handlar om att anfalla från olika håll. Inom dig finns omedveten information om vad du egentligen  vill göra. På detta sättet plockar du upp det till ytan och blir medveten om det.

Lycka till!

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *