Jag väcker liv i mina drömmar. Vad drömmer du om?

När jag var liten drömde jag om att bli “sjungerska”! Jag älskade att stå på scen med min bästa vän Nina och sjunga för föräldrar och deras vänner! Bredvid henne var jag trygg. Vi skrev låtar ihop som vi sen sjöng. Jag hade en bandspelare med mikrofon som vi sjöng i. Det var superkul och vi skulle bli kända! Vi hade ett artistnamn men jag kommer inte ihåg det nu…. Jo, något i stil med “Stargirls” tror jag det var. 🙂

 

Jag har så länge jag kan minnas drömt om det perfekta jobbet för mig! Jag har varit så avundsjuk på dem som vetat vad de ville och gått efter det! Inte förrän nu så har jag förstått att det är en känsla jag har drömt om. En känsla av att skapa utifrån mitt hjärta. Känslan av frihet. Att göra det jag vill när jag vill. Att få vara Christine. Det finns inget perfekt jobb för mig. Det har jag insett. Jag passar inte in någonstans. Redan vid ordet jobb kryper det i kroppen. Därför skapar jag min egen framgång! Jag har hittat mina styrkor, omvänt mina upplevda svagheter till styrkor och tar mina steg mot mitt kreativa drömliv. Min spretighet har fått en samlad essens. Det är en magisk känsla som jag hoppas att förmedla vidare till alla kreativa varelser! Jag känner mig plötsligt så tacksam för alla motgångar och nederlag jag har fått vara med om! Hade jag inte haft dem så hade jag inte suttit här idag och bloggat. Eller hur? Jag drömmer stort och vet att det är möjligt. Det är jag som ansvarar för riktningen.

Nu är tiden inne att skapa något nytt och jag gör det med min allra bästa och äldsta vän Nina. Vi har följt varandra i snart 40 år och nu ska vi göra våra röster hörda. Det ska bli så sjukt roligt att skapa framgång med henne. Att genom att bara vara oss själva få skapa den framgång vi vill ha.

Drömmar kan vara små eller stora.

Den ena är inte mer betydelsefull än den andra.

En del känns oövervinnliga.Vad drömmer du om?

 May yor dreams come true!

May your daydreams come true as well!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *