Vill du ha ett gratis worksheet av mig? Ur kaos kommer klarhet!

Idag när jag låg ute i solen och njöt så poppade det upp en massa idéer i mitt huvud. Det brukar vara så och det är bara för mig att låta flödet komma och gå. Jag la ut en omröstning i min FB-grupp om vilket worksheet som de ville ha av mig.

1. 10 minuter att reflektera över min dag.

2. 10 minuter att låta tankarna sväva fritt.

3. 10 minuter att notera vad min dag har innehållit.

4. 10 minuter för att utforska en ny idé.

5. 10 minuter för att fokusera på det goda i livet.

Vilken tror du fick flest röster? Jag sitter nu och skapar den. Kommentera gärna med vilken du skulle vilja ha eller “Ja, tack” om du vill ha den som jag skapar just nu. I bloggen och inte på Facebook. Det är så lätt att jag missar din kommentar där.

Det händer något när man skriver ner sina tankar. Plötsligt blir saker mycket klarare och det är lättare att ta nästa steg  mot sin dröm eller vad det än kan handla om. Det  behöver inte vara svårt eller komplicerat. Det är en enkel handling att sätta dina tankar i ord. Ord ger dina tankar näring så att du kan komma ihåg dem, utvärdera och agera. Det är ett allt-i-ett-verktyg för att bli den person du vill vara med mer självförtroende och mod att gå din egen väg. Du kan använda den för att utforska dina idéer, planera dina mål, njuta av minnen, fira dina framgångar och uppskatta de saker som är viktiga för dig. Allt du behöver göra är att börja skriva.

 

Kram Christine

3 thoughts on “Vill du ha ett gratis worksheet av mig? Ur kaos kommer klarhet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *