4 steg för att bryta gamla tankemönster. Din sanning är kanske inte sanningen.

Låt dina sanningar frigöra dig. 

Vi har alla tankar om oss själva som begränsar oss. Sanningar som inte är sanna egentligen. De är bara där för att skydda oss. Väck dem sakta till liv och låt dem se ljuset. Då kommer de att berätta otroliga berättelser och du kommer att förstå vilken potential som bor i dig.

 “Jag är inte värdig.”

Var och en av oss har sitt eget trossystem. De övertygelser blir våra värderingar. Värderingar blir så småningom våra sanningar. Våra tankemönster blir vår verklighet som skapar ett beteende för hur vi agerar i vissa situationer. Det är intressant att se hur begränsande övertygelser manifesterar sig i våra liv. Var de dyker upp i våra liv. Vilka situationer som skapas av övertygelserna. Det är dags att ändra mönstret. Bryta mönstret och ersätta det med nya vägar att utvecklas. 

 

Läs mer om hur du kan bryta negativa tankemönster här. 

Vill du ha min freebie? Kommentera i bloggen med “Ja, tack” och jag skickar den till dig.

 

 

Christine

-Coach och idékreatör

5 thoughts on “4 steg för att bryta gamla tankemönster. Din sanning är kanske inte sanningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *