Jag möter förändring med blandade känslor. Ny kreativ idé!!

0

Snart har det gått en vecka sen jag och min man vinkade av vår 19-åriga son på flygplatsen. Det var en otroligt jobbig upplevelse samtidigt som jag känner mig så stolt. Tillsammans med min man har vi stöttat honom till att tro på sig själv. Så idag hyllar jag mig själv och min man.

En av mina bästa vänner sa att hon tycker det är helt fantastiskt att jag släpper taget på det här sättet. Att jag finns där för att stötta men ändå låter honom gå sin egen väg. Jag har egentligen inget val än att följa hans utveckling. Jag vill att han följer sina drömmar och gör det som passar honom. Jag kommer aldrig att bromsa honom. Hellre vara en igångsättare när han vill ge sig ut på nya äventyr.

Allting är svårt innan det är enkelt. Eller hur? Det som kändes jobbigt och utmanande för ett år sen känns plötsligt enkelt och roligt. Lägger du märke till dina egna framsteg? Det är så otroligt viktigt att uppmärksamma dem och fira!

Vad tyckte du kändes läskigt att göra för ett år sen som du gör med glädje idag? Sätt dig ner en liten stund och fundera över det. Eftersom vi utvecklas lite för varje dag är det så lätt att glömma bort de små sakerna som har stor betydelse. Varje steg räknas. Varje steg.

Läs mer om mina kreativa idéer här.

Kram Christine

 

Ps. Signa gärna upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke